De ce să vă înscrieţi cabinetul/clinica stomatologică ?

 

   Astăzi oamenii caută pe internet informaţiile de care au nevoie. Fie că este vorba de produse de larg consum, fie că este vorba de cursuri în diferite domenii, fie că este vorba doar de o informaţie banală, din ce în ce mai mulţi apelează la căutările pe internet - au apus vremurile în care căutam în cartea de telefoane sau mergeam la biblioteci !

  

    "Cine nu este pe internet, nu există !"

    Ca să răspundem la întrebarea din titlu: trebuie să vă înscrieţi pentru ca să fiţi găsit de cât mai mulţi potenţiali clienţi !


   Dacă nu aveţi un website al cabinetului dvs., înscrierea în acest portal vă va oferi ocazia de a avea propria pagină de prezentare a cabinetului sau clinicii dvs., echivalentul unui mini-website. Echipa noastră se ocupă cu optimizarea pentru motoarele de căutare a acestui portal, astfel încât pagina de prezentare a cabinetului dvs. stomatologic să fie indexată şi afişată celor care caută informaţii.

 

    În cazul în care deţineţi propriul website de prezentare, un număr suplimentar de link-uri înapoi ("backlinks") de la un website de calitate, din acelaşi domeniu de activitate, vă ajută la creşterea popularităţii website-ului dvs., la creşterea pagerank-ului website-ului dvs. şi implicit, la urcarea în ierarhia căutărilor prin motoarele de căutare - Google fiind, de departe, cel mai folosit motor de căutare.

    Din cercetările pe care le-am iniţiat înainte de a începe acest proiect, am constatat că website-urile care oferă servicii asemănătoare cabinetelor sau clinicilor stomatologice (pentru că, într-adevăr, există...) se încadrează într-una din următoarele categorii:

 

  1. Listarea este gratuită, însă informaţiile despre cabinete/clinici sunt laconice - un număr de telefon, oraşul în care sunt localizate, eventual o adresă email şi/sau website. În plus, paginile sunt încărcate de (multe) reclame şi banner-e publicitare, articole din diverse alte domenii, link-uri către website-uri care nu au nicio legătură cu domeniul stoma, făcând foarte anevoioasă extragerea informaţiilor despre cabinet/clinică;

 

  2. Listarea este plătită, însă informaţiile despre cabinete/clinici sunt, la fel, laconice. Costul listării variază între 199 lei şi 400 de lei (fără TVA) anual  (există un website care cere nu mai puţin decât 300 de euro anual !). La fel ca în cazul precedent, în ciuda faptului că listarea se plăteşte, conţinutul paginilor se concentrează asupra reclamelor şi banner-elor publicitare.

 

  Un lucru comun, printre altele, pe care îl au ambele categorii de mai sus, este faptul că sunt foarte puţine cabinete şi clinici stomatologice listate, punând la îndoială autenticitatea informaţiilor (cu alte cuvinte, respectivele website-uri se folosesc de listarea unui număr oarecare de cabinete/clinici stomatologice ca pretext pentru a obţine beneficii sub forma închirierii spaţiului pentru publicitate).

 

Ce beneficii vă aduce înscrierea cabinetului/clinicii dvs. în acest portal ?